Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Γιούνς Αμπαούντ, νεότερος αδερφός του τζιχαντιστή Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ (σ.σ.: του εγκέφαλου των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, ο οποίος σκοτώθηκε στις 18 Νοεμβρίου κατά την έφοδο που έκανε η αστυνομία στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί) για να πάρει εκδίκηση, σύμφωνα με πληροφορίες του Paris Match, από έγγραφα της Ιντερπόλ.

Η βελγική αντιτρομοκρατική υπηρεσία παρακολουθεί εδώ και δυο χρόνια τον νεαρό τζιχαντιστή και οι υπηρεσίες πληροφοριών αναφέρουν ότι σε ένα τηλεφώνημα, στις 18 Φεβρουαρίου, στην αδερφή του Yasmina, που ζει στο Βέλγιο, ανέφερε «Φτάνω εδώ στις 10 η ώρα». αυτό κινητοποίησε την Ιντερπόλ για τον Younes, το «λιοντάρι του Χαλιφάτου» όπως περιγράφεται στα έγγραφά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον θάνατο του αδελφού του, ο νεαρός Αμπαούντ είχε υποσχεθεί να εκδικηθεί , γεγονός που υποδηλώνει ότι ο νεαρός άνδρας θα μπορούσε να είναι πίσω στη Γαλλία. Ωστόσο, το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας αρνείται οποιαδήποτε πληροφορία της Ιντερπόλ και «αρνείται τις πληροφορίες ότι ο Younes Abaaoud θα επιστρέψει στη Γαλλία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης