Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης απαντά στις επιθέσεις του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 22:03
 Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης απαντά στις επιθέσεις του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

Ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο καταφέρθηκε σήμερα εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας τον ότι δεν θέλει να βοηθήσει τις πολιτείες να εξέλθουν της καραντίνας.

«Δεν κάνει τίποτα» για να συνοδεύσει τη σταδιακή άρση των μέτρων καραντίνας, είπε ο Κουόμο. «Λέει, είναι επιλογή των πολιτειών, των κυβερνητών».

«Το μόνο που κάνει, είναι να περπατά στην κορυφή της πορείας, όμως δεν έχει καμία σχέση με την οργάνωσή της. Οι κυβερνήτες θα ξανανοίξουν (την οικονομία), όταν εκτιμήσουν ότι ήρθε η στιγμή»

Ο Άντριου Κουόμο απάντησε με αυτόν τον τρόπο σε ερώτημα που του τέθηκε σχετικά με μια νέα σειρά tweet του προέδρου των ΗΠΑ, με τα οποία τον στοχοθετούσε.

«Ας κρατήσουμε τα συναισθήματα, την πολιτική και τα εγώ εκτός» συνέστησε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης απευθυνόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος του ζήτησε, μέσω του Twitter, να «περάσει περισσότερο χρόνο στη δράση και λιγότερο στο να παραπονιέται».

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης παραμένει η πλέον πληγείσα από τον ιό στις ΗΠΑ με επιπλέον 630 θανάτους τις τελευταίες 24 ώρες. Συνολικά, 12.822 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τις επιπλοκές της νόσου Covid-19.

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 22:03