Τα λείψανα έξι ανθρώπων, εκ των οποίων οι τρεις ήταν έφηβοι, βρέθηκαν μέσα σε δυο σκουριασμένα αυτοκίνητα που κείτονταν στον πυθμένα της λίμνης Foss της Οκλαχόμα, για 40-50 χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οχήματα με τα μακάβρια ευρήματα εντοπίστηκαν εντελώς τυχαία, όταν στα εξαιρετικά βρώμικα νερά της συγκεκριμένης λίμνης αποφάσισαν να καταδυθούν άνδρες με εξοπλισμό sonar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο αυτοκίνητο που ανασύρθηκε, ένα Chevrolet Camaro υπήρχαν τα πτώματα τριών ατόμων, μιας 16χρονης και δύο 18χρονων, οι οποίοι φέρονταν να αγνοούνται από τις 20 Νοεμβρίου του 1970.

Στο σκουριασμένο κουφάρι του άλλου αυτοκινήτου, επίσης Chevrolet αλλά κατά 10 περίπου χρόνια παλαιότερου μοντέλου, υπήρχαν ό,τι απέμεινε από τις σορούς τριών επίσης ανθρώπων, των οποίων η εξαφάνιση πρέπει να δηλώθηκε από το 1950-1960, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια ταυτοποίηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό θεωρείται εξαιρετικά σοβαρό και την υπόθεση χειρίζεται ήδη το FBI.

Ο ένας από τους τραγικούς νεαρούς που βρέθηκε, καμαρώνει μπροστά στο καινούργιο του αυτοκίνητο που έμελλε να γίνει ο τάφος του για τα επόμενα 40 χρόνια…

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης