«Ένας Πακιστανός μαχαίρωσε 17 γυναίκες μέσα σε λίγους μήνες στους δρόμους του Ραβαλπίντι από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα», δήλωσε ο ερευνητής της υπόθεσης Μαλίκ Χουσεϊν. Ο λόγος; Ήθελε να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο τη μητριά του που μετά το δεύτερο γάμο του πατέρα του, του φερόταν βίαια.

«Μισώ τις γυναίκες, έπαιρνα εκδίκηση» παραδέχθηκε ο ίδιος λίγο αργότερα στους ανακριτές και υποστήριξε ότι σκότωσε και μία από αυτές, που ήταν νοσοκόμα, με ένα κουζινομάχαιρο. Η γυναίκα πέθανε στην εντατική την εβδομάδα που μας πέρασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μοχάμαντ Άλι, 22 ετών, μαχαίρωνε γυναίκες που συναντούσε τυχαία στον δρόμο, από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι τη σύλληψή του, τον Αύγουστο.

Όλες οι επιθέσεις έλαβαν χώρα στους δρόμους της Ραβαλπίντι, δίπλα στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ, σε μια πατριαρχική κοινωνία όπου οι επιθέσεις βίας σε γυναίκες, είναι σύνηθες φαινόμενο.

Σύμφωνα με τον ερευνητή της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος που είχε στο στόχαστρο γυναίκες κάθε ηλικίας, κρυβόταν και περίμενε μέχρι να του δοθεί η ευκαιρία να επιτεθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης