Ινδία: Πέπλο μυστηρίου για το θάνατο συζύγου υφυπουργού

Ινδία: Πέπλο μυστηρίου για το θάνατο συζύγου υφυπουργού
Η Σουνάντα Πουσκάρ, 52 χρόνων, είχε στείλει μηνύματα στο Twitter που αποκάλυπταν ότι ο σύζυγός της, ο Σάσι Ταρούρ, υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για τους Ανθρώπινους Πόρους, διατηρούσε σχέση με μια Πακιστανή δημοσιογράφο.

Το ζευγάρι είχε επιμείνει αργότερα ότι ο γάμος του είναι ευτυχισμένος και είχε υποστηρίξει πως το ζήτημα δημιουργήθηκε από μη εγκεκριμένη χρήση των λογαριασμών τους στο Twitter.

«Η νεκροψία επικεντρώνεται στη διερεύνηση της αιτίας αυτού του αιφνίδιου και μη φυσικού θανάτου. Θα ολοκληρώσουμε το πόρισμά μας μέσα σε μια δυο μέρες» δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ο Σουντίρ Γκούπτα, επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στο Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών στο Νέο Δελχί.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως μερικά τραύματα βρέθηκαν στο σώμα, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό αν σχετίζονται με τον θάνατο. Δείγματα συγκεντρώνονται επίσης για τοξικολογική ανάλυση, ώστε να προσδιοριστεί αν ο θάνατος οφειλόταν σε δηλητηρίαση.

Ένας συνεργάτης του Ταρούρ, ο Αμπινάβ Κουμάρ, είχε δηλώσει νωρίτερα στους δημοσιογράφους πως ο υπουργός και η σύζυγός του είχαν μετακομίσει στο ξενοδοχείο επειδή έβαφαν το σπίτι τους.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014, 15:28