Ψαράς σε ρόλο μαιευτήρα... καρχαρία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011, 15:26
Ψαράς σε ρόλο μαιευτήρα... καρχαρία
Ένας 40χρονος ψαράς από την Κροατία χρειάστηκε να μπει για λίγο στον ρόλο του... μαιευτήρα, καθώς η συνάντησή του με έναν θηλυκό καρχαρία τον ανάγκασε να αφήσει στην άκρη τον φόβο του και να βοηθήσει το ψάρι στη διαδικασία του τοκετού.

Ο Ρόμπερτ Βούλιτς, βρισκόταν, με τη βάρκα του, κοντά στο νησί Παλαγκρούζα, όταν αντιλήφθηκε ότι στα δίχτυα του, είχε πιαστεί ένας καρχαρίας, ο οποίος πάλευε να ξεφύγει. Όμως, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Βούλιτς στην εφημερίδα «24 Sata», ο καρχαρίας έχασε τις δυνάμεις του και στη συνέχεια τη μάχη με τον θάνατο.

Ο κ. Βούλιτς παρατήρησε - όπως ο ίδιος περιέγραψε την περιπέτειά του - πως «ο καρχαρίας ήταν θηλυκός και μάλλον κυοφορούσε και έτσι προσπάθησα να βοηθήσω τα μικρά».

Μετά από επίμονη προσπάθεια, ο κ. Βούλιτς κατάφερε να σώσει δύο από τους συνολικά έξι μικρούς καρχαρίες και μάλιστα, οι φίλοι του, που βρίσκονταν μαζί του στη βάρκα, βιντεοσκόπησαν το περιστατικό. Ο κ. Βούλιτς δήλωσε πανευτυχής, διότι, όπως σημείωσε, κατάφερε να σώσει έστω και δύο μικρούς καρχαρίες και να τους δει να κολυμπούν στα νερά της Αδριατικής.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011, 15:26