Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα δηλώνει σε συνέντευξη που παρεχώρησε στο περιοδικό Vogue και δημοσιεύθηκε σήμερα, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πιο ψυχασθενής άνθρωπος στις ΗΠΑ.

Η μιγάδα σούπερ-σταρ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ πως, όταν διαπράττουν λευκοί τις πολύνεκρες ένοπλες επιθέσεις, τις συσχετίζει συστηματικά με ψυχικές ασθένειες, ενώ όταν αντίστοιχες επιθέσεις γίνονται από δράστες που προέρχονται από μειονότητες, τότε κάνει λόγο για «τρομοκρατικές ενέργειες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός πρόεδρος προεκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις στη χώρα του, όταν τον Αύγουστο είπε πως οι ψυχικές ασθένειες ευθύνονται για το μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας και στο Ντέιτον του Οχάιο, με δράστες λευκούς άνδρες.

«Ντόναλντ, συλλαβίσατε λάθος τη λέξη “Τρομοκρατία”. Το γεγονός ότι αυτό κρίνεται διαφορετικά λόγω του χρώματος του δέρματος του δράστη, είναι εξευτελιστικό. Είναι απόλυτα ρατσιστικό.», είπε η τραγουδίστρια, και κατέληξε με νόημα: 
«Αν βάζατε έναν Άραβα με το ίδιο όπλο, στο ίδιο «Walmart» (το πολυκατάστημα όπου έλαβε χώρα το μακελειό στο Ελ Πάσο), ποτέ ο Τραμπ δεν θα μιλούσε για ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας.
Ο πλέον ψυχικά ασθενής άνθρωπος στις ΗΠΑ σήμερα, φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης