Σε οκτώ μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η Κινέζα που εισέβαλε στην εξοχική κατοικία του Τραμπ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019, 09:36
Σε οκτώ μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η Κινέζα που εισέβαλε στην εξοχική κατοικία του Τραμπ

Η 33χρονη Ζανγκ Γιουτζίνγκ που εισέβαλε στην εξοχική κατοικία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α- Λάγκο της Φλόριντα καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε οκτώ μήνες φυλάκιση.

Είχε συλληφθεί στα τέλη Μαρτίου και τον Σεπτέμβριο κρίθηκε ένοχη για εισβολή σε ιδιωτικό χώρο και ψευδείς δηλώσεις.

 

Στην κατοχή της είχαν βρεθεί κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος καθώς και ένα USB, το οποίο περιείχε «κακόβουλο υλικό».

 

Χθες, ομοσπονδιακός δικαστής του Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα την καταδίκασε σε οκτώ μήνες φυλάκιση και ζήτησε την απέλασή της, σύμφωνα με την εφημερίδα «Miami Herald».

Καθότι έχει εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής της, αφού βρίσκεται προφυλακισμένη μετά τη σύλληψή της, η Κινέζα μένει να περάσει ακόμη μία εβδομάδα στη φυλακή, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η εξοχική κατοικία του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα

Τη στιγμή της σύλληψής της είχε πάνω της δύο κινεζικά διαβατήρια, σύμφωνα με τη Μυστική Αστυνομία.

Αρχικά στον πρώτο έλεγχο που της είχε γίνει στο Μαρ-α- Λάγκο είχε δηλώσει ότι ήθελε να πάει στην πισίνα του κλαμπ, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι στον κατάλογο των προσώπων που είχαν άδεια να τη χρησιμοποιούν ήταν μία συνονόματή της. Στη συνέχεια, αφού έφτασε στη ρεσεψιόν, δήλωσε ότι ήταν καλεσμένη σε μια εκδήλωση σινοαμερικανικής φιλίας, η οποία δεν πραγματοποιούνταν στην πραγματικότητα.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019, 09:43