Σε χειρουργική επέμβαση κήλης θα υποβληθεί ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013, 03:21
Σε χειρουργική επέμβαση κήλης θα υποβληθεί ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου πρόκειται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για κήλη, ανακοίνωσε το Σάββατο το γραφείο Τύπου του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο 63χρονος πολιτικός θα πρέπει να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για μία ημέρα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η χειρουργική επέμβαση. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είχε παραπονεθεί για πόνους στην κοιλιακή του χώρα. Η εγχείρηση αναμένεται να διαρκέσει περίπου μία ώρα και είναι πιθανό να χρειαστεί ολική αναισθησία.

Το υπουργικό συμβούλιο του Νετανιάχου ήταν προγραμματισμένο να συγκληθεί σήμερα, Κυριακή 11 Απριλίου, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο απελευθέρωσης των Παλαιστινίων κρατουμένων ασφαλείας, κάτι που αποτελεί μέρος των σχεδίων για την προώθηση των ειρηνευτικών συνομιλιών με την Παλαιστίνη.

Το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού ανακοίνωσε επίσης ότι παρά το γεγονός πως η συνάντηση του υπουργικού συμβουλίου θα αναβληθεί, μια υπουργική επιτροπή θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του υπουργού Άμυνας, Μοσέ Γιαλόν, κάτι που είναι πιθανό να ανοίξει τον δρόμο για ένα δεύτερο γύρο ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, ο οποίος αναμένεται να λάβει χώρα την Τετάρτη στην Ιερουσαλήμ.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013, 03:43