Στο νοσοκομείο... για μία σούπα!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009, 14:28
Στο νοσοκομείο... για μία σούπα!
Ένας αρχικά ανούσιος καβγάς… εξελίχθηκε σε τραγωδία. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στη Σερβία ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 60 χρόνια έγγαμου βίου. Η σύζυγος, λοιπόν, η 77χρονη Ντάνιτσα, πρόσφερε ένα πιάτο σούπα στον άνδρα της, τον 79χρονο Σλομπόνταν, η οποία, όμως, ήταν πιο ζεστή απ' όσο περίμενε.

Έτσι, ξεκίνησε καβγάς και οι σύζυγοι πιάστηκαν στα χέρια. Ο Σλομπόνταν άρπαξε τη σύζυγό του από το λαιμό και άρχισε να την πνίγει. Αυτή, όμως, κατάφερε αρχικά να του ξεφύγει.

Όταν, ωστόσο, κάποια στιγμή ο Σλομπόνταν κοιμήθηκε, η Ντάνιτσα πήρε το γουδοχέρι και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι. Ο σύζυγος κατάφερε να σηκωθεί, άρπαξε ένα μαχαίρι και αμυνόμενος τραυμάτισε τη γυναίκα του στα χέρια.

Αιμόφυρτος, έτρεξε προς την έξοδο του σπιτιού και βγήκε στο δρόμο, όπου τον βρήκε η αστυνομία, την οποία είχαν ήδη καλέσει οι γείτονες.

Ο Σλομπόνταν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν φέρει είκοσι σοβαρά τραύματα στην κρανιακή χώρα. Η δε Ντάνιτσα, που φέρει επιδερμικές χαρακιές στα άνω άκρα, συνελήφθη και υποβάλλεται σε ψυχιατρικούς ελέγχους.

Πάντως, σύμφωνα με ανεπίσημες αστυνομικές πληροφορίες, η Ντάνιτσα στην κατάθεσή της αρνήθηκε ότι χτύπησε το σύζυγό της και ισχυρίζεται ότι στο σπίτι τους εισέβαλαν ληστές που τούς επιτέθηκαν την ώρα που κοιμούνταν.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009, 14:56