Η αστυνομία του Χιούστον, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, ερευνά καταγγελίες μαρτύρων για άκουσμα πυροβολισμών κατά την τέλεση της κηδεία του 17χρονου Τζόσουα Μπράουσαρντ το μεσημέρι της Κυριακής (τοπική ώρα), αναφέρουν οι New York Daily News.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόσουα μαχαιρώθηκε εντός του σχολείου του, του Λυκείου Σπρινγκ, την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, ενώ δύο ακόμη μαθητές, 16 και 19 ετών τραυματίστηκαν, κατά τη συμπλοκή συμμοριών Αφροαμερικανών και Ισπανόφωνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το περιστατικό της Κυριακής, μάρτυρες ανέφεραν ότι πολλοί μαθητές στο άκουσμα των πυροβολισμών προσπάθησαν να προστατευτούν κάτω από τα στασίδια της εκκλησίας όπου ψαλλόταν η νεκρώσιμος ακολουθία η οποία διακόπηκε από τους πυροβολισμούς. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, όπως και αναφορές πως μέλη συμμοριών εισέβαλαν στην εκκλησία των Βαπτιστών του Σπρινγκ, λίγο πριν λάβουν χώρα οι πυροβολισμοί.

«Όλοι σε κατάσταση πανικού άρχισαν να τρέχουν» ανέφερε ο Τέιλορ Χάρις, φίλος του αποθανόντος στο τοπικό δίκτυο KHOU και πρόσθεσε πως κάποιος ανέφερε ότι είδε ένα όπλο.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε λύκειο του Χιούστον, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013, 19:06

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης