Ταιβάν: Έκοψε τα γεννητικά όργανα του συζύγου της

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011, 22:34
Ταιβάν: Έκοψε τα γεννητικά όργανα του συζύγου της

Τριαντάχρονη γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του άντρα της με ένα ψαλίδι και το πέταξε σε ποτάμι για να τον εκδικηθεί επειδή την κακοποιούσε και την απατούσε.

Το περισταικό συνέβη στην Ταϊβάν όπου η κυρία Παν έκοψε περίπου το μισό κυρίαρχο μέλος του άντρα της στο σπίτι τους στη Νότια περιοχή της Ταϊνάν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εκείνος την κρίσιμη στιγμή κοιμόταν, αφού είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και υπνωτικών χαπιών.Η κυρία Παν ομολόγησε στις αρχές πως λίγο πριν παραδοθεί πέταξε το ακρωτηριασμένο μέλος του άντρα της στο ποτάμι.

Τώρα βρίσκεται σε προσωρινή κράτηση με την κατηγορία της βιαιοπραγίας. Η γυναίκα δήλωσε στις αρχές πως δεν μετανιώνει για ό,τι έκανε στον 29χρονο άνεργο χρήστη ναρκωτικών. Η δικαιολογία της είναι πως είχε αγανακτήσει με το να δουλεύει τα δύο χρόνια του έγγαμου βίου τους σε τοπικό καραόκε μπαρ για να τον συντηρεί, ενώ εκείνος σε αντάλλαγμα τη χτυπούσε συχνά και δεν έκρυβε τις εξωσυζυγικές σχέσεις του. Η κυρία Παν σε περίπτωση που καταδικαστεί, είναι πιθανόν να μείνει έως και 12 χρόνια στη φυλακή.

Πηγή:greekradar

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011, 22:34