Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που έλαβε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για τα 56α του γενέθλια, είναι αναμφισβήτητα αυτό το μωρό τιγράκι.

Η κρατική τηλεόραση, μετέδωσε τις εικόνες με τον Ρώσο πρωθυπουργό να χαϊδεύει το μόλις δύο μηνών θηλυκό κουτάβι, που ανήκει στη σπάνια ράτσα Ουσούρι. Το τιγράκι ζυγίζει περίπου 9 κιλά και προς το παρόν μένει μαζί με τον Πούτιν στο σπίτι του, λίγο έξω από τη Μόσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας, είπε ότι σε λίγο καιρό, θα βρεθεί ένα καλό «σπιτικό» για αυτό, πιθανόν σε κάποιο ζωολογικό κήπο ή σε πάρκο προστασίας άγριων ζώων. Ακόμα, δεν έχει αποφασίσει πώς θα ονομάσει τη μικρή τίγρη, αλλά κλίνει προς το Μασένκα ή Μιλάσκα. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο Πούτιν δεν αποκάλυψε ποιος του έκανε αυτό το πρωτότυπο δώρο.

Η αγάπη του Ρώσου πρωθυπουργού για τα άγρια ζώα, είναι γνωστή. Ένα μήνα πριν, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο εθνικό πάρκο Ουσούρι της Σιβηρίας, έσωσε την ομάδα του, χτυπώντας με το όπλο του μία τίγρη που κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος τους, αλλά μόνο με αναισθητικά βέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης