Μακελειό στο Σάο Πάολο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011, 19:14
Μακελειό στο Σάο Πάολο
Tουλάχιστον έξι κακοποιοί σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία της Βραζιλίας, η οποία τους αιφνιδίασε την ώρα που προσπαθούσαν να διαρρήξουν ένα μηχάνημα αυτόματης πληρωμής που βρισκόταν σε ένα σουπερμάρκετ στο Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, την οποία επικαλείται ο τοπικός Τύπος, περίπου 15 βαριά οπλισμένοι άνδρες, που έφτασαν στο σημείο με πέντε αυτοκίνητα, εισέβαλαν στο σουπερμάρκετ της περιοχής Παράντα ντε Τάιπας περίπου στις 3 το πρωί.

Οι ένοπλοι κράτησαν ομήρους τρεις εργάτες που έκαναν εργασίες στο σουπερμάρκετ για να μπορέσουν να εισέλθουν σε αυτό. Οι όμηροι δεν τραυματίστηκαν από την ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Estado de Sαo Paolo η αστυνομία ενημερώθηκε από ανώνυμο τηλεφώνημα και περίπου 50 αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Εκείνη την ώρα ξεκίνησε η ανταλλαγή πυρών και έξι από τους διαρρήκτες σκοτώθηκαν επί τόπου.

Οι υπόλοιποι κατάφεραν να διαφύγουν, όμως η αστυνομία βρήκε δύο εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα που είχαν σημάδια από σφαίρες και αίμα, και εκτιμάται, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ότι ακόμη τέσσερις διαρρήκτες έχουν τραυματιστεί.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή. Εξαιτίας του κινδύνου τα σχολεία της περιοχής παραμένουν κλειστά.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011, 19:50