Ένας 23χρονος παιδόφιλος επέστρεψε στη φυλακή, όταν σε τυπικό έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι του στη Βρετανία εντόπισαν ένα 12χρονο αγόρι κλειδωμένο μέσα σε ντουλάπι.

Όπως διαβάζουμε στη «Mirror», ο 23χρονος Άνταμ Γιάνγκερ βρισκόταν υπό επιτήρηση από την αστυνομία, καθώς είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν και αντιμετώπιζε κατηγορίες για παιδοφιλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο αστυνομικός χτύπησε το κουδούνι, βρήκε τον νεαρό ημίγυμνο, του δημιουργήθηκαν υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και πραγματοποίησε έλεγχο στο σπίτι. Έφτασε στο υπνοδωμάτιο και προσπάθησε να ανοίξει ένα ντουλάπι. Έκπληκτος ανακάλυψε μέσα σ’ αυτό ένα παιδί ηλικίας 12 ετών, το οποίο αργότερα τον διαβεβαίωσε πως δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα με τον 23χρονο.

Ο Γιάνγκερ, αφού συνελήφθη, είπε πως γνώρισε το αγόρι σε μία στάση λεωφορείων. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο 12χρονος επισκεπτόταν το σπίτι από τα Χριστούγεννα και, μάλιστα, κάποια φορά που η μητέρα του ανήλικου πήγε να ψάξει το παιδί της, ο 23χρονος προσποιήθηκε ότι ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός ενός φίλου του παιδιού.

Ο Γιάνγκερ έχει ήδη εκτίσει ποινή κάθειρξης 21 μηνών με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης κατά δύο αγοριών κάτω των 13 ετών, αλλά και για «κατέβασμα» υλικού παιδικής πορνογραφίας το 2009.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα, ο παιδόφιλος αντιμετωπίζει πλέον βαριά ποινή φυλάκισης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης