Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 15 τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς,χθες Σάββατο 24 Ιουνίου σε υπαίθριο πάρτι στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ .

Το πάρτι διαξαγόταν σε δρόμο της πόλης Saginaw του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ, όταν εξαιτίας μιας συμπλοκής, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ένας νεαρός άνδρας και μια γυναίκα 51 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πάρτι είχε διαφημιστεί μέσω των social media, σύμφωνα με την αστυνομία της Πολιτείας των ΗΠΑ που ανέφερε ότι πριν τους πυροβολισμούς αστυνομικοί είχαν προσπαθήσει να διαλύσουν το πλήθος σε διάφορά σημεία του δρόμου.

 

«Η αστυνομία ήταν κοντά, καθώς προετοιμαζόταν να διαλύσει το πλήθος όταν το 911 δέχτηκε κλήσεις από πολίτες που ανέφεραν ότι άνθρωποι πυροβολούσαν μέσα στον κόσμο περίπου στις 12:00 π.μ. στις 24 Ιουνίου», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι αρχές της πολιτείας των ΗΠΑ ανέφεραν ότι «ξέσπασε μια συμπλοκή μεταξύ των παρευρισκόμενων με αποτέλεσμα να ακουστούν πυροβολισμοί. Σε απάντηση, άλλοι από το πλήθος άρχισαν να πυροβολούν μέσα στον κόσμο, χτυπώντας πολλούς ανθρώπους. Καθώς οι άνθρωποι τράπηκαν σε φυγή από το σημείο, πολλοί τραυματίστηκαν αφού χτυπήθηκαν από οχήματα έφευγαν από την περιοχή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης