Μπροστά στα μάτια των περαστικών θεώρησε ένας 43χρονος στο Πένριν της Αγγλίας, ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κόψει το πέος του με κουζινομάχαιρο την περασμένη Παρασκευή. Ο άνδρας που μένει στην περιοχή, βγήκε γυμνός περίπου στις 20.45 το βράδυ στην οδό Μιούτον Ρόου, έβγαλε το μαχαίρι και ουρλιάζοντας έκοψε το μόριό του και κατόπιν, κατέρρευσε.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας στη συνέχεια βρήκε το κομμένο μόριο σε ένα παρακείμενο κήπο.

Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την αστυνομία και όπως δήλωσε ένας από τους άνδρες που έσπευσαν στο σημείο, αν οι κάτοικοι δεν δρούσαν αστραπιαία, τώρα θα μιλούσαμε για ένα θανατηφόρο περιστατικό, καθώς η αιμορραγία από το κόψιμο ήταν ακατάσχετη. Το ασθενοφόρο από το κοντινότερο νοσοκομείο έφτασε στις 21.00 παραλαμβάνοντας τον άνδρα λιπόθυμο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η αστυνομία επιβεβαίωσε τις αρχικές πληροφορίες που δεν ήθελαν την ανάμιξη κανενός άλλου στο περιστατικό.

Σήμερα, ο 43χρονος παραμένει φρουρούμενος στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Κόρνγουολ, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν «σταθερή» την κατάστασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Για ευνόητους λόγους, η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά