Στην ενορία του São Sabestião της Βραζιλίας, ένας ιερέας προσπαθούσε να ρίξει αγιασμό στο κεφάλι ενός παιδιού, το οποίο ήταν ανήσυχο. Στο βίντεο φαίνεται ότι ο  ιερέας προσπαθεί να βαφτίσει το παιδί και να το κρατήσει σταθερό κρατώντας το από τον λαιμό.  Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο ιερέας εκνευρισμένος τραβά το βρέφος από το λαιμό όσο το έχει στην αγκαλιά της η μητέρα του, με αποτέλεσμα το παιδί να βγάλει μία πολύ δυνατή κραυγή.

Το μωρό συνεχίζει να κλαίει καθώς η μητέρα του,  προσπαθεί να το ηρεμήσει. «Είμαστε θυμωμένοι, νιώθουμε ανίσχυροι. Δεν καταλαβαίνουμε πώς κάποιος που υποτίθεται ότι είναι ο εκπρόσωπος του θεού μπορεί να φέρεται έτσι απέναντι σε ένα τόσο αθώο πλάσμα. Θέλω δικαιοσύνη! Αυτό δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο». δήλωσε η μητέρα στην Daily Mail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους όσοι αισθάνθηκαν θλίψη από τη χθεσινή μου στάση. Αναγνωρίζω την έλλειψη φιλανθρωπίας μου προς την οικογένεια, το παιδί και τους καλεσμένους. Στο τέλος της βάπτισης, η οικογένεια επικοινώνησε μαζί μου. Μπόρεσα να ζητήσω συγχώρεση για ό,τι συνέβη, αν και δεν ήταν σκόπιμο… Η ζωή είναι μια εμπειρία μάθησης και ανά πάσα στιγμή ο Θεός θέλει να μας αγιάζει και να μας εξαγνίζει». ανέφερε ο ιερέας

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

&

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης