Κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ανδρών αντιμετωπίζουν ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Abercrombie & Fitch και ο σύντροφός του.

Σύμφωνα με το BBC, αμφότεροι βρίσκονται υπό έρευνα για κατηγορίες περί εκμετάλλευσης ανδρών που στρατολογήθηκαν για σεξουαλικές εκδηλώσεις που φιλοξενούσαν σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρευνα του βρετανικού δικτύου, διαπίστωσε ότι ένα εξαιρετικά οργανωμένο δίκτυο χρησιμοποίησε έναν μεσάζοντα για να βρει νεαρούς άνδρες για τις εκδηλώσεις των Μάικ Τζέφρις και Μάθιου Σμιθ. Ο Τζέφρις και ο Σμιθ δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχολιασμό από το BBC.

Μάλιστα, δύο πρώην εισαγγελείς των ΗΠΑ που εξέτασαν ανεξάρτητα έγγραφα και μαρτυρίες που αποκάλυψε το BBC ζήτησαν να διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσαν να απαγγελθούν κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του BBC, ο μεγιστάνας της μόδας εκμεταλλευόταν νεαρούς ενήλικες άνδρες για σεξ σε εκδηλώσεις που φιλοξενούσε στις κατοικίες του στη Νέα Υόρκη και σε πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, όπως στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Βενετία και το Μαρακές.

Στο πλαίσιο μιας διετούς έρευνας, το BBC μίλησε με 12 άνδρες που είπαν ότι παρευρέθηκαν ή διοργάνωσαν εκδηλώσεις που περιελάμβαναν σεξουαλικές πράξεις για λογαριασμό του Τζέφρις, 79 ετών, και του Βρετανού συντρόφου του, Σμιθ, 60 ετών, μεταξύ 2009 και 2015.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης