Σάλο προκαλούν τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις της Σαμάνθα Φοξ, η οποία αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα 19 της, από τον τότε θρύλο της ροκ, Ντέιβιντ Κάσιντι, όταν εκείνος της ζήτησε να συμμετέχει στο βίντεο κλιπ Romance, το 1985.

«Κάναμε τη φωτογράφιση κι εγώ ήμουν ενθουσιασμένη… Δεν χρειάζεται να σας πω τι έγινε μετά… Ο τύπος ίδρωνε πάνω μου» παραδέχτηκε η 54χρονη σήμερα τραγουδίστρια και πρώην σύμβολο του σεξ, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ ‘Γυμνή Αλήθεια’ του βρετανικού καναλιού 4, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει ότι ο τραγουδιστής την στρίμωξε σε τουαλέτες και προσπάθησε να την φιλήσει στο στόμα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ένα ακόμη περιστατικό το οποίο συνέβη σε δείπνο όπου είχε παρευρεθεί με τον πατέρα της, σε εστιατόριο του Λονδίνου.

«Προσπάθησε να χώσει τη γλώσσα του στο στόμα μου και τον έσπρωξα», δηλώνει χαρακτηριστικά η Φοξ, προσθέτοντας ότι έφυγε γρήγορα για το τραπέζι που καθόταν ο πατέρας της χωρίς να του πει τίποτα φοβούμενη μην γίνει κάποιο επεισόδιο, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Η συμπεριφορά του ροκ σταρ ήταν σοκ για την 19χρονη τότε Σαμάνθα που, όπως αναφέρει τον θαύμαζε από παιδί.

Να σημειωθεί ότι ο Ντέιβιντ Κάσιντι που μεσουράνησε ως ηθοποιός και τραγουδιστής τη δεκαετία του 1970, πέθανε το 2017 σε ηλικία 67 ετών, ενώ είχε διαγνωστεί με άνοια.