Ο νικητής του X-Factor το 2008, Λούκας Γιώρκας, μιλάει για τις μέχρι τώρα ξεχωριστές εμπειρίες του και αποκαλύπτει τα μελλοντικά του σχέδια.

Τη συμμετοχή σου στη Eurovision, θα τη χαρακτήριζες εμπειρία ζωής; «Δεν φαντάζεσαι! Πριν πάω, δεν είχα ιδέα τι γίνεται και πώς λειτουργεί. Πίστευα ότι είναι ένα ακόμη βράδυ σε ένα μουσικό διαγωνισμό. Αλλά οι ρυθμοί είναι απίστευτα γρήγοροι και η όλη εμπειρία είναι φανταστική».

Άρα, υπάρχει περίπτωση να σε ξαναδούμε σ’ αυτό τον διαγωνισμό; «Σίγουρα, αλλά με μία προϋπόθεση, να έχω και πάλι ένα κομμάτι που θα έχει κάτι να πει».

Είσαι ερωτευμένος; Σε επηρεάζει αυτό ως καλλιτέχνη; «Ναι, είμαι ερωτευμένος. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο, γιατί τα καλά και έντονα συναισθήματα αποτελούν πηγή δημιουργίας».

Τι σε ενοχλεί περισσότερο στους άλλους ανθρώπους; «Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο ιδιότροπος άνθρωπος. Πολλές φορές δεν με ενοχλεί κάτι συγκεκριμένο, αλλά ένας συνδυασμός πραγμάτων. Όπως, όμως, με ενοχλούν και πολλά πράγματα σε μένα».

Αν άλλαζες ένα πράγμα στον εαυτό σου, τι θα ήταν αυτό; «Μόνο ένα; Δώσε κάτι παραπάνω, είναι πολλά που με ενοχλούν. Μάλλον θα άλλαζα τον αυθορμητισμό μου, που δεν μου έχει βγει σε καλό κάποιες φορές».

Πηγή: People