Ο Στέφανος Ορφανίδης, το «απόλυτο αρσενικό», όπως τον έχουμε συνηθίσει, «χτυπά» με μια συνεργασία ανατρεπτική, στο πλευρό της «ΡΟΚ ΥΨΙΦΩΝΟΥ» Μαργαρίτας Γκινοσάτη και του συνθέτη του Σάκη Ρουβά, Δημήτρη Φάκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η οπτικοποίηση, το videoclip δηλαδή του τραγουδιού «ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΥ» με ένα διαπλεκόμενο σενάριο, το οποίο επιμελήθηκε η γνωστή σε όλους από το βιβλίο της «ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» σεναριογράφος Μάρα Μεϊμαρίδη.

Εύλογα όμως ερωτήματα γεννιούνται για το κατά πόσο το σενάριο αντικατοπτρίζει την αλήθεια… μεταξύ του Στέφανου Ορφανίδη και της Μαργαρίτας Γκινοσάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους βλέπουμε στο τέλος του clip να γίνονται ζευγάρι και η Μαργαρίτα απίστευτα ανανεωμένη και με αισθησιακή ροκ φωνή να του τραγουδά… σε αγάπησα με δόσεις και όσο και να με σκοτώσεις… ξεκινάμε ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΥ… από αύριο.

Η ηρωίδα περνάει τα πάνδεινα αλλά η σωτηρία έρχεται με τη βοήθεια της ισχυρής προσωπικότητας της και τη μορφή του Στέφανου Ορφανίδη.

Το τραγούδι «Επ’ αορίστου» είναι ένα τραγούδι της εποχής αλλά και ένα βιντεοκλίπ που θα λατρέψουν και θα αγκαλιάσουν όλες οι γυναίκες, απατημένες ή μη.

Hair styling: Lifestyle Erythraia

Make up Artist: Xristos Krioneri

Προσεχώς στις οθόνες σας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης