Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt σκέφτονται πολύ σοβαρά να «απαγορέψουν» στα έξι τους παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο! Κάποιοι κατηγόρησαν την Angelina ότι σέρνει από ‘δω κι από κει τα παιδιά της στα ταξίδια που κάνει, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα στο σχολείο τους.

Η καινοτόμος μαμά απαντά: «Νομίζω πια ότι ζούμε σε διαφορετική εποχή και ότι το εκπαιδευτικό σύστημα δεν συμβαδίζει με τα παιδιά και τον τρόπο ζωής μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνεχίζει: «Με τα παιδιά μου ταξιδεύουμε και είμαι η πρώτη που τους λέει ”τελειώστε τα μαθήματά σας όσο πιο γρήγορα γίνεται και πάμε να εξερευνήσουμε τον κόσμο”».

Άλλωστε, θεωρεί πως είναι καλύτερο για τα παιδιά της «να επισκεφτούν ένα μουσείο, να μάθουν να παίζουν κιθάρα και να επιλέγουν εκείνα τα βιβλία που θέλουν να διαβάσουν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Brad Pitt, που όχι μόνο συμφωνεί σε όλα με την καλή του, αλλά περιγράφει την οικογένειά τους ως… νομάδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως η οικογένεια Pitt-Jolie έχει αφήσει ανεκπαίδευτα τα παιδιά της. Αντιθέτως, στο σπίτι συρρέουν δάσκαλοι και καθηγητές, που προσαρμόζονται στο… «ευέλικτο» πρόγραμμα της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης: Brad Pitt και Angelina Jolie σε πρεμιέρα στις Κάννες

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης