O Ιωακείμ Φωκάς δεν είναι ένας απλός τραγουδιστής, παράλληλα εξασκεί και το επάγγελμα του πλαστικού χειρουργού!

Πώς τα συνδυάζει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν ξενυχτάω στο μαγαζί, την επόμενη μέρα δεν κάνω καμία επέμβαση. Οι πελάτες μου δε σοκάρονται όταν τους λέω ότι είμαι και τραγουδιστής. Αυτό που έχει σημασία γι’ αυτούς είναι το αν είμαι καλός στην δουλειά μου σαν γιατρός. Δεν σκέφτομαι να παρατήσω την Ιατρική για το τραγούδι. Την Ιατρική την έχω παντρευτεί ενώ το τραγούδι το έχω σαν ερωμένη. Όσο καλά και να πάει το τραγούδι εγώ θα παραμείνω πάντα γιατρός» είπε στον Γιώργο Σατσίδη.

Παράλληλα, για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε:

«Είμαι ερωτευμένος αυτή τη περίοδο. Είμαι αρραβωνιασμένος και η κοπέλα μου δεν έχει σχέση με τον χώρο. Είναι ανεκτική και δεν ζηλεύει η σύντροφός μου και την θαυμάζω γι’ αυτό. Δεν θα ήθελα να βγάλω την προσωπική μου ζωή προς τα έξω γιατί δεν νομίζω ότι αφορά και κανέναν, όμως πολλές φορές δεν μπορείς να το αποφύγεις. Προς το παρόν, όμως, προσπαθώ να μην βγαίνει προς τα έξω κάτι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα συμμετείχε ποτέ σε τηλεοπτικό σόου;

«Δε θα πήγαινα ποτέ σε κάποιο σόου όπως το Your face sounds familiar -κάτι που κάνουν αρκετοί τραγουδιστές- για να προωθήσω την καριέρα μου. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, αλλά εγώ δε θα το έκανα ποτέ».

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης