Διάσημοι φορούν τα χρώματα της WIND Running Team και τρέχουν για καλό σκοπό

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012, 19:16
Διάσημοι φορούν τα χρώματα της WIND Running Team και τρέχουν για καλό σκοπό
Έξι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz που κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της WIND Ελλάς που είναι ο επίσημος χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», ονομαστικός χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ. και του Αγώνα 1.000 μέτρων για μαθητές, αλλά κι επίσημος προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης.

«Μετά την πρώτη συμμετοχή της WIND Running Team στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" τον Απρίλιο του 2011, η WIND ανέλαβε φέτος πιο ουσιαστικό ρόλο ως Επίσημος Χορηγός της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης συνεισφέροντας στην προσπάθεια να αναδειχτεί ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" σε μια πραγματική γιορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης, που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της» δήλωσε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND κ. Γιώργος Τσαπρούνης.

Σημειώνεται πως για κάθε μία συμμετοχή με την WIND Running Team στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», είτε στα 5χλμ. είτε στα 10χλμ. ή ακόμα και στην κλασική διαδρομή, η εταιρεία θα δωρίσει 10 ευρώ για τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού.

Στο κάλεσμα της WIND ανταποκρίθηκαν ήδη έξι δημοφιλείς προσωπικότητες από την πόλη της Θεσσαλονίκης που αναλαμβάνουν τον ξεχωριστό ρόλο του πρεσβευτή της WIND Running Team: η Φαίη Σκορδά, ο Άκης Πετρετζίκης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Σοφία Γκόσιου, η Ελένη Τσολάκη και ο Πάνος Βλάχος.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε εκτός των άλλων: «Είναι χαρά για μένα που η WIND Running Team, μου δείχνει το δρόμο, τον Αλεξάνδρειο δρόμο για να στηρίξω το έργο του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.».

«Χαίρομαι πάρα πολύ που η WIND Running Team μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω μέρος στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος και με τη σειρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο… σας περιμένω όλους την Κυριακή (1η Απριλίου) να τρέξουμε μαζί», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Άκης Πετρετζίκης ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να τρέξω με τη WIND Running Team, για ένα τόσο σημαντικό σκοπό… Θα είμαι κι εγώ κάπου εκεί στην αφετηρία», ενώ ο Πάνος Βλάχος δήλωσε πως «τα παιδιά στο Φίλυρο μας έχουν ανάγκη, και εμένα και όλους εσάς. Μην το φοβάστε, ελάτε να τρέξετε, 5χλμ, 10χλμ, το Μαραθώνιο, ό,τι αντέχετε….».

Η WIND θα δώσει επίσης τη δυνατότητα σε όλους τους δρομείς του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» να συνεισφέρουν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό. Απλά πατώντας πάνω στον τάπητα της ΑΨΙΔΑΣ ΑΓΑΠΗΣ με τη σήμανση «I like WIND – Πάτα like και πρόσφερε» που θα βρίσκεται 1 περίπου χλμ πριν τον τερματισμό στην πλατεία Αριστοτέλους, θα ενισχύουν κατά 1 ευρώ το ποσό που θα δώσει η WIND στο Παιδικό Χωριό. Οι δρομείς, θεατές και περαστικοί θα βλέπουν ζωντανά το ποσό που θα συγκεντρώνεται από τον ειδικό ηλεκτρονικό πίνακα - μετρητή πάνω στην Αψίδα.

Όσοι ενδιαφέρονται να τρέξουν για καλό σκοπό με τα χρώματα της WIND Running Team και να στηρίξουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, χρειάζεται απλά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.com.gr/gr/wind/megas-alexandros/wind-running-team-/ και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα. Για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων σχετικά με την WIND Running Team και τον 7Ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» η WIND παρέχει ειδική γραμμή επικοινωνίας στο νούμερο 2311822000 το οποίο λειτουργεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012, 19:16