Είναι μια από τις πιο sexy παρουσίες στο νέο μουσικό reality του Mega και από την αρχή έχει ακούσει πολλά θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, όμως η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει πως δεν ήθελε αρχικά να συμμετάσχει.

«Ναι, στην αρχή δεν ήθελα να πάω, γιατί σκέφτηκα ότι είμαι μια νέα τραγουδίστρια που δεν είμαι ούτε ψημένη, ούτε μπορώ να διδάξω σε κάποιον κάτι, αφού κι εγώ μαθαίνω ακόμα. Νομίζω ότι στην πραγματικότητα εγώ είμαι στη θέση του μαθητή στο show. Ο Πετράκης όμως έχει κάνει πάρα πολλά στη μουσική… Έχει κάνει πάρα πολλές σπουδές. Εγώ δηλώνω τραγουδίστρια, το πάθος μου είναι αυτό και ίσως έχω περισσότερη εμπειρία στη σκηνή. Δεν σημαίνουν όμως κάτι αυτά. Γι’ αυτό και στην αρχή δεν ήθελα να δεχτώ. Ο λόγος που τελικά το έκανα είναι επειδή το show γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Είναι πολύ σημαντικό που μπορώ να βοηθάω έστω και με την παρουσία μου εκεί», δήλωσε στο «Athens Magazine».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελένη δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτά… Προχώρησε και σε σημαντικές αποκαλύψεις, καθώς είπε πως κάποιοι από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο show, πληρώνονται…

«Νομίζω ότι κάποιοι καλλιτέχνες παίρνουν πολύ λίγα λεφτά. Δεν είμαι και σίγουρη για αυτό που σου είπα, αλλά πιστεύω ότι γενικά όλοι το κάνουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Σκέψου να χάνει κάποιος τη δουλειά του με πρόβες κάθε μέρα. Δεν το κάνει κανείς για τα χρήματα και τελικά δεν νομίζω να παίρνει κανείς λεφτά όλοι μας το κάνουμε γιατί απλώς είναι πολύ ωραίο όλο αυτό!».

Διαβάστε επίσης: Αποφεύγει να σχολιάσει τα προσωπικά της
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης