Ερωτήματα αρχίζουν να γεννιούνται για τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού τραγουδιστή των Boyzone, Stephen Gately, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Μαγιόρκα το περασμένο Σάββατο.

Η νεκροψία έδειξε πως ο γνωστός τραγουδιστής πέθανε στον ύπνο του από φυσικά αίτια, η τελευταία όμως εξέταση έδειξε ότι το προηγούμενο βράδ, είχε καπνίσει χασίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα «The Sun» πως το χασίς δεν είναι αιτία θανάτου.

 H σορός του Stephen

Η Georgi Dochev -η κοπέλα που ήταν με τον Stephen όλο το βραδύ, και ξυπνώντας μαζί του τον βρήκε νεκρό- δήλωσε ότι ο Stephen δεν έπαιρνε ποτέ ναρκωτικά και δεν κατάλαβε το βράδυ πότε κάπνισε χασίς.

Όλοι ελπίζουν πως θα δοθούν οι απαντήσεις στα ερωτήματα για την αιτία του θανάτου, καθώς θα γίνει επαλήθευση των τοξικολογικών εξετάσεων, γιατί, όπως λένε και οι αρμόδιοι, η χρήση χασίς σε συνδυασμό με αλόγιστη χρήση αλκοόλ μπορεί να αποβεί μοιραία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιατροί επίσης τονίζουν πως η χρήση χασίς δημιουργεί ταχυκαρδίες και πολλές φορές σε συνδυασμό με αλκοόλ μπορεί να κάνει την καρδιά να «σκάσει».

Από την άλλη, η μητέρα του Stephen, Margaret, δηλώνει πως ο πατέρας του είχε παλαιότερα προβλήματα με την καρδιά του και λόγων γονιδίων τα απόκτησε και ο Stephen, χωρίς βέβαια να το γνωρίζει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης