«Ποτέ μη λες ποτέ» είναι η απάντηση της Ελένης Φουρέιρα στην ερώτηση για το αν σκοπεύει να παντρευτεί τον καλό της. Η 24χρονη τραγουδίστρια δηλώνει «μια χαρά» στα προσωπικά της και εξηγεί ότι αυτό που την ενδιαφέρει προς το παρόν είναι η δουλειά της: «Προς το παρόν, είμαι τόσο αφοσιωμένη σ’ αυτό που κάνω και θέλω τόσο μα τόσο πολύ να πετύχω, που θέλω να δώσω όλη μου την ενέργεια εκεί. Άλλωστε, μόλις έκλεισα τα 24».

Τι απαντά σε όσους της λένε πως το νέο της look φέρνει πολύ σε Άννα Βίσση; «Μου το λένε τον τελευταίο καιρό αυτό για το μαλλί και με κάνει πολύ χαρούμενη. Μακάρι να μοιάσω όχι μόνο εξωτερικά στη Βίσση, αλλά θα είναι μεγάλη μου τιμή να μπορέσω να κάνω και τα ελάχιστα που έχει κάνει αυτή η γυναίκα στην πορεία της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και επειδή η νεαρή τραγουδίστρια συνεργαζόταν με τον Σάκη και θα είναι μαζί του και τον χειμώνα που μας έρχεται, αποκάλυψε πως, όταν γέννησε η Κάτια, ο Σάκης πήγε την τελευταία στιγμή να τραγουδήσει στη Θεσσαλονίκη:

«Ήταν συνέχεια με την Κάτια και το μωρό. Τον είδα πριν βγει να τραγουδήσει και του ευχήθηκα. Το ευχαριστιέται αυτό που ζει. Είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Άλλος Σάκης. Πετούσε, γελούσε συνέχεια».

ΠΗΓΗ: Star

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης