«Θέλω το αρνί μου πίσω!», φωνάζει τις τελευταίες ημέρες η Έφη Θώδη και όχι μόνο φωνάζει, αλλά στέλνει και εξώδικα για να… ακουστεί καλύτερα.

Η τραγουδίστρια έστειλε εξώδικο στη Βάνα Μπάρμπα και την επιχείρηση όπου εμφανίζεται στο Κολωνάκι, καθώς υποστηρίζει πως δεν πληρώθηκε ποτέ για τις εμφανίσεις που έκανε στο νυχτερινό κέντρο μαζί με την ηθοποιό. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η Έφη Θώδη, την είχε προσκαλέσει η ηθοποιός να τραγουδήσει για τέσσερα βράδια, με το αζημίωτο φυσικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστηρίζει η τραγουδίστρια, αρχικά είχε ζητήσει ένα ποσό από τη Βάνα Μπάρμπα, το οποίο όμως της φάνηκε υπερβολικό και τελικά κατέληξαν στις 4.500 ευρώ. Όταν όμως ήρθε η ώρα της πληρωμής, τα πράγματα… σκούρυναν, καθώς, σύμφωνα με την τραγουδίστρια, δεν της έδωσαν ούτε ένα ευρώ.  

Το εξώδικο όμως η Εφάρα δεν το έστειλε για τα λεφτά, αυτά τους τα χαρίζει, θέλει όμως το φίλο της πίσω!

Ποιος είναι ο φίλος της; Ένα γλυκύτατο αρνάκι που τους είχε αφήσει στο μαγαζί για να το φροντίζουν!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εξώδικο αναφέρει μεταξύ άλλων :

«Αιτούμαι την επιστροφή του αμνοεριφίου (πρόβατο), το οποίο σας παραχώρησα προς φύλαξη.

Περαιτέρω, σας καλώ μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε (5) ημερών από την επίδοση της παρούσης να μου επιστρέψετε ως οφείλετε το ανωτέρω αρνί, άλλως θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια».

«Πόλεμος» προβλέπεται να γίνει στο Κολωνάκι για τα… μάτια ενός αμνοεριφίου!!

Τα ευρώ η large Θώδη δεν τα θέλει, τους τα δωρίζει εις ανάμνηση της «ατυχούς» συνεργασίας τους, όπως αναφέρει στο εξώδικο, για το αρνάκι όμως δε σηκώνει… κουβέντα.

Διαβάστε ολόκληρη την εξώδικο δήλωση:

(Πρώτη καταχώρηση: 9 Φεβρουαρίου 2009, 17:39)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης