Η άγνωστη κόρη της Δέσποινας Μοιραράκη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011, 12:40
Η άγνωστη κόρη της Δέσποινας Μοιραράκη
Τρεις γιοι και… μία κόρη για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Είναι η πριγκίπισσά της, που τόσο ήθελε να αποκτήσει και, φυσικά, της έχει αλλάξει τη ζωή. Πρόκειται για τη 14χρονη Τίνα, κόρη του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη από τον πρώτο του γάμο, την οποία η Δέσποινα δεν ξεχωρίζει από τα τρία αγόρια της! Η Τίνα ζει με τη μητέρα της στο εξωτερικό και, όταν επισκέπτεται την Αθήνα, η Δέσποινα γίνεται χαλί να την πατήσει, «λιώνει».

Η «βασίλισσα των χαλιών» λατρεύει τη μικρή και τη θεωρεί πλέον δικό της παιδί. «Είμαι πολύ συγκινημένη και ευχαριστημένη, γιατί πάντα ήθελα να αποκτήσω μία κόρη» δήλωσε η επιχειρηματίας. «Επειδή έχω τρεις γιους, είναι πραγματικά θείο δώρο για μένα η παρουσία μιας κόρης στη ζωή μου. Είναι ένα πάρα πολύ γλυκό κορίτσι η Τίνα».

Η Δέσποινα λατρεύει την Τίνα και φροντίζει -όποτε η μικρή επισκέπτεται τον πατέρα της στην Ελλάδα- να περνάει αρκετό χρόνο μαζί της, είτε κάνοντας βόλτες είτε πηγαίνοντας για ψώνια στα μαγαζιά. Από την πρώτη στιγμή που ο Γιάννης Κοντούλης σύστησε τις δύο γυναίκες της ζωής του, υπήρχε αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσά τους. Άλλωστε, ο Γιάννης Κοντούλης, όταν γνώρισε τη Δέσποινα, στο πρώτο άτομο που μίλησε για αυτήν ήταν η πολυαγαπημένη κορούλα του, η οποία χθες τον συνόδευσε μάλιστα και στην εκκλησία.

Η Τίνα ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για να παρευρεθεί στον γάμο του πατέρα της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται πλάι του την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του. Χθες, η Τίνα, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του πατέρα της και ήταν πολύ χαρούμενη, αφού γνωρίζει πολύ καλά πως μαζί με τη Δέσποινα είναι απολύτως ευτυχισμένος.

ΠΗΓΗ: toblogtonkirion

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011, 12:40