Σάλος έχει προκληθεί, μετά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Πολυχρονίου στο govastileto.gr, και αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά και με εξώδικο, εναντίον του δημοσιογράφου της εκπομπής Join Us, Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τον G-Poly προέβη σε κόψιμο των δηλώσεων του για την Ελένη Μενεγάκη, προκαλώντας λάθος εικόνα για εκείνον.

Η απάντηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου ήταν άμεση όπου με μια ανακοίνωση-καταπέλτη, απαντάει στον Γιώργο Πολυχρονίου και παραθέτει την αμοντάριστη συνέντευξή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγαπητέ Γιώργο Πολυχρονίου,

Θα ήθελα να πω φίλε Γιώργο γιατί έτσι θα έδινα μια δραματική αρχή στο κείμενο, άλλα βρεθήκαμε μόνο μια φορά στη ζωή μας -και απ’ ότι κατάλαβα ήταν και η τελευταία- όταν μου έδωσες συνέντευξη για την εκπομπή Join us στον ΣΚΑΪ.

Θυμάσαι; Εκείνη την συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων μου είπες για την Ελένη Μενεγάκη διάφορα, τα οποία αργότερα προφανώς τα ξέχασες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ναι, εκείνη τη συνέντευξη, την οποία αργότερα είδε ο Νίκος Μαστοράκης και σε στόλισε κατάλληλα από τη σελίδα του στο Facebook. Όλο αυτό επίσης το έκανε θέμα και η εφημερίδα Espresso.

Και κάπου εκεί ανησύχησες, τρόμαξες, γιατί διαπίστωσες ότι η συνέντευξή σου , που κανονικά θα έπρεπε χαθεί μέσα στο πλήθος …

Διαβάστε περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης