Μπορεί να μην την δούμε να κάνει πιρουέτες στο «Dancing», όμως, το ταλέντο της Δήμητρας Αιγινίτη θα ξεδιπλωθεί στην Αργεντινή, όπου θα πάρει μέρος στο «Wipe Out»! Μάλιστα, η Δήμητρα αναχώρησε σήμερα για το εξωτερικό, με εντελώς καινούργιο και ανανεωμένο look.

«Στα μαλλιά μου κάνω τρομερές αλλαγές, πάρα πολύ συχνά», είπε η Δήμητρα στην κάμερα του Star για το κοντό της το μαλλί, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ξέσπασε στις… τρίχες της ελέω του χωρισμού της με τον Αντώνη Σρόιτερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Αργεντινή, όπου θα πάρει μέρος στο «Wipe Out» και σίγουρα θα εκτονωθεί, ιδίως δε μετά το «όχι» που εισέπραξε από το «Dancing»…

«Μου είχε γίνει πρόταση για το Dancing. Ήμουν θετική, είχαμε μιλήσει τουλάχιστον ένα μήνα πριν, αλλά δεν έχει νόημα να το συζητάμε πλέον», είπε η Δήμητρα, που οι φήμες λένε ότι την ενημέρωσαν για την απόρριψη από το σόου χορού μέσω sms.

Η ίδια πάντως δεν θέλησε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει αυτές τις φήμες, αλλά ούτε και να ανοίξει τα χαρτιά της για το τι θα κάνει στο «Wipe Out». Για να δούμε… θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές όπως τότε που πάλεψε με τις λάσπες και τα νερά ο Τρύφωνας Σαμαράς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Η Δήμητρα Αιγινίτη στο κομμωτήριο

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης