Η εξομολόγηση του Φώτη που θα συζητηθεί

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011, 10:52
Η εξομολόγηση του Φώτη που θα συζητηθεί
«Δεν έχω πει ποτέ ψέματα για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου... Για τις επιλογές μου έχω πάρει έναν δρόμο και στο παρελθόν είχα συντρόφους που αγάπησα πολύ» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και αποκάλυψε την αλήθεια για τα ερωτικά του. Παράλληλα, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι 47 ετών και τόνισε πως δεν θα άλλαζε τίποτα στον τρόπο ζωής του.
Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, μίλησε χωρίς περιστροφές για την προσωπική του ζωή, επισημαίνοντας πως «δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβομαι και να λέω ψέματα».

«Οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και να αποφασίζουν στη ζωή ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν και υπάρχει τίμημα» είπε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώσεις. Εγώ αυτό που αντέχω να πληρώσω είναι να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, να μην έρθει κανείς να μου πει "έτσι πρέπει να είσαι, γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να είσαι"».

Σε αντίθεση με άλλους επωνύμους, ο Φώτης αποκάλυψε ότι είναι 47 ετών, συμπληρώνοντας πως εξακολουθεί να είναι όπως όταν ήταν μικρός. «Μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτή η ηλικία. Παλιότερα ήθελα μεγαλύτερα άτομα, αλλά τώρα είμαι ο daddy» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν νομίζω πως θα ήθελα να έχω ζήσει τη ζωή μου διαφορετικά. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος πει μια βρωμοκουβέντα για μένα, γιατί δεν θα κάνω παρέα μαζί του» συνέχισε ο παρουσιαστής, ενώ απάντησε σε όσους τον κατηγορούν πως δεν μπορεί να κάνει τηλεόραση χωρίς τη Μαρία Μπακοδήμου: «Ας μην κάνω ποτέ τηλεόραση χωρίς τη Μαρία, δεν με αφορά. Έχω αποδείξει ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω... Το Μαράκι μου, όμως, το γουστάρω και το αγαπάω και εκείνη μου είπε να δείξω επιτέλους τον εαυτό μου».

ΠΗΓΗ: Star

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011, 10:52