Η Λιβανέζα που ανακηρύχθηκε κορυφαία πορνοστάρ και δέχεται απειλές για τη ζωή της!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015, 10:28
Η Λιβανέζα που ανακηρύχθηκε κορυφαία πορνοστάρ και δέχεται απειλές για τη ζωή της!
Η Mia Khalifa, Λιβανέζα και μόλις 21 ετών διακρίθηκε μέσα σε τρεις μήνες και επελέγη ως η κορυφαία πορνοστάρ στον χώρο της βιομηχανίας από το σάιτ PornHub, εκθρονίζοντας έτσι τη Lisa Ann, που βρισκόταν ως τότε στην κορυφή.

Η νεαρή δέχτηκε αμέσως απειλές για τη ζωή της από συμπατριώτες της στο Τwitter.
«Είμαι Παλαιστίνιος πατριώτης και ό,τι κάνεις είναι ντροπή», της έγραψε ένας.

«Το κεφάλι σου θα κοπεί στο όνομα του Αλλάχ», έγραψε ένας άλλος.

Σύμφωνα με το έντυπο Lebanese Examiner, οι ντόπιοι είναι εξαγριωμένοι με τη νεαρή πορνοστάρ γιατί επιδεικνύει τη λιβανέζικη καταγωγή της και δείχνει στο Ιnstagram και στο Τwitter τα τατουάζ που έχει στο σώμα της και γράφουν Koullouna lil-watan, lil’oula lil-‘alam.

Έχει επίσης, ένα άλλο τατουάζ από τις Λιβανέζικες Ένοπλες Δυνάμεις. Όταν τη ρωτούν γιατί το έκανε, απαντά ότι γεννήθηκε στον Λίβανο και όπως κάθε πολίτης δικαιούται να έχει τις πολιτικές της απόψεις. Η νεαρή εργάζεται στη βιομηχανία του θεάματος για μόνο τρεις μήνες, αλλά διακρίθηκε και απαντά στους επικριτές της:

«Η Μέση Ανατολή δεν έχει πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχήσει από μένα; Όπως το να βρει έναν πρόεδρο; Ή να αντισταθεί στο Ισλαμικό Κράτος;».

Η Mia ζει στο Μαϊάμι και εντάχθηκε στη βιομηχανία του πορνό αφού πενταπλασίασε το ανύπαρκτο στήθος της, το οποίο μοιάζει με γιγαντιαίο αχλάδι.


Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015, 10:28