Ποικίλες απόψεις ακούστηκαν σχετικά με το νέο τραγούδι του Michael Jackson, “This is it”, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις χθες στο διαδίκτυο.

Οι θαυμαστές του βασιλιά της pop και οι ειδήμονες σε μουσικά θέματα διαπίστωσαν αμέσως ότι το νέο τραγούδι… δεν ήταν και τόσο νέο, καθώς εμφάνισε εντυπωσιακές ομοιότητες με μία ηχογράφηση που έγινε πριν από 18 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγούδι προωθήθηκε ως νέα ηχογράφηση του Jackson και κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του βασιλιά. Θα συμπεριληφθεί στο διπλό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου (27 στις ΗΠΑ), ώστε να συμπέσει με την προβολή της ομώνυμης ταινίας, δύο ημέρες αργότερα.

Οι λάτρεις του Michael παρατήρησαν ότι το τραγούδι έχει την ίδια μελωδία και σχεδόν ίδιους στίχους με ένα άσημο τραγούδι, του 1991, της Πορτορικανής τραγουδίστριας Safire, που τιτλοφορείται “I Never Heard”.

Η τραγουδίστρια Safire

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο συνθέτης και τραγουδιστής Paul Anka, υποστήριξε, μιλώντας στην ιστοσελίδα TMZ.com, ότι είχε γράψει το τραγούδι σε συνεργασία με τον Jackson το 1983 και ότι το είχε ηχογραφήσει, με τον τίτλο “I Never Heard”, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Τα συμπεράσματα δικά σας…


Το τραγούδι του Michael Jackson


To τραγούδι της Safire… “I Never Heard”.

Διαβάστε επίσης:

To νέο τραγούδι του Michael Jackson, Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009, 09:14

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης