Πριν από λίγες εβδομάδες η Ράνια Θρασκιά δήλωνε σε συνέντευξη της πως θα ήθελε να φέρει στον κόσμο αγοράκι. Το όνειρο της θα γίνει πραγματικότητα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια περιμένει αγόρι.

Η ίδια δεν θέλει να ανακοινώσει το φύλο του μωρού, άλλωστε είναι «σφίγγα» στις δηλώσεις της όσον αφορά στα προσωπικά της. Όπως όλοι θυμόμαστε για τον γάμο της, ακόμη και οι στενοί συνεργάτες της το έμαθαν μετά το μυστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ράνια είναι ήρεμη και γλυκιά όσο ποτέ. Το μόνο που την ενδιαφέρει πια είναι το μωρό που κυοφορεί και που θα γεννηθεί μέχρι τον Αύγουστο. Αποφεύγει τις εξόδους και προτιμάει να περνάει τα βράδια με τον σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο, στο σπίτι τους, ενώ κάποιες φορές καλούν λίγους καλούς φίλους για φαγητό.

Η παρουσιάστρια προσέχει τη διατροφή της για να μην πάρει πολλά κιλά. Αποφεύγει τα γλυκά και προτιμάει να καταναλώνει μόνο βιολογικά προϊόντα. Την Δευτέρα, μάλιστα, η Ράνια Θρασκιά για πρώτη φορά σηκώθηκε από την πολυθρόνα που κάθεται στην εκπομπή της και περπάτησε στο πλατό, χωρίς να νοιάζεται πια για την φουσκωμένη της κοιλιά.

(Πρώτη καταχώρηση: 18 Μαρτίου 2009, 13:51)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης