Η συγκλονιστική πρεμιέρα του Διονύση Ζάχου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014, 15:51
Η συγκλονιστική πρεμιέρα του Διονύση Ζάχου
Έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος καθώς η πρεμιέρα της παράστασης «Μνήμες Άφυλου» θεατρικό χώρο Altera Pars στέφθηκε με τεράστια επιτυχία! Τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι της Στέβης Μπουζιάνη η οποία αποδεικνύει για μια ακόμη χρονιά το μεγάλο της ταλέντο.

Ο Διονύσης Ζάχος παρουσιάζει ένα μονόλογο/ψυχόδραμα 80΄ τις «Μνήμες άφυλου» και όπως σαφέστατα δηλώνει ο τίτλος, η ραχοκοκαλιά και η ουσία του κειμένου είναι οι μνήμες κατά τη ροή μιας ακόμα μαρτυρικής νύχτας ή πολλών νυχτών, του ενός και μοναδικού επί σκηνής ήρωα.

Διαφορετικός από τα σόου του, ο γνωστός μίμος αποκαλύπτει μια πλευρά διαφορετική που πολλοί δεν περίμεναν ότι θα έχει.

Ο κόσμος που είδε τη παράσταση ενθουσιάστηκε, ενώ δεν έλειψαν και τα δάκρυα από κάποιους θεατές που παρατηρούσαν την συγκλονιστική ερμηνεία του. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Στην πρεμιέρα το παρών έδωσαν άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης και του θεάματος, όλοι φίλοι και υποστηρικτές της δουλειάς του όλα αυτά τα χρόνια. Ανάμεσα τους ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Μίνα Χειμώνα, η Μαρία Ιωαννίδου, η Ρένα Κουμιώτη, η Πωλίνα Γιωνάκη, η θεατρική συγγραφέας Μάρω Μπουρδάκου και άλλοι.
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014, 15:58