Η τηλεοπτική Μελίτα μιλάει για όλα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011, 13:31
Η τηλεοπτική Μελίτα μιλάει για όλα
Η «Μελίτα» ή αλλιώς Χρύσα Παπά, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μιλάει για το τέλος της σειράς, την τηλεόραση, τα reality μαγειρικής και «Το Νησί».

«Εννοείται και θα ήθελα να παίξω στο ''Νησί''. Μέχρι και το πλατό θα σκούπιζα, για να είμαι σε αυτή την παραγωγή» λέει η ηθοποιός και αποκαλύπτει ότι ειδικά στα πρώτα επεισόδια έκλαιγε πολύ.

«Η τηλεόραση είναι κάτι που δεν ήξερα. Έχω καταφέρει να μάθω λίγο περισσότερα. Το ότι μου αρέσει πολύ η τηλεόραση το ανακάλυψα τώρα. Φυσικά, δεν τη συγκρίνω με το θέατρο. Είναι δύο τελείως διαφορετικοί κώδικες. Τη θεωρώ, βέβαια, δύσκολο πράγμα και ειδικά την καθημερινή σειρά» παραδέχεται στον «Ελεύθερο Τύπο».

Η Μελίτα δεν κρύβει και τη δυσαρέσκειά της για το τέλος της σειράς, ωστόσο γνωρίζει ότι «όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σας απαντήσω αν πρέπει να συνεχίσει (η σειρά). Είμαι σίγουρη ότι η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης έχουν δαιμόνιο μυαλό και, αν το ήθελαν, θα μπορούσαν να κρατήσουν τη σειρά και άλλη χρόνια. Δεν ξέρω αυτά τα πράγματα πότε πρέπει να τελειώνουν και πότε πρέπει να αρχίζουν. Νομίζω ότι είναι σοφό, πάντως, αυτό που κάνουν με την τριετία» λέει, ενώ, αναφερόμενη στις σατιρικές εκπομπές, δηλώνει «σε ένα βαθμό μου αρέσουν. Υπάρχουν, όμως, κάποιες στιγμές που νιώθω λίγο βία».

Τέλος, όσον αφορά στις εκπομπές μαγειρικής, αναφέρει: «Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου αυτές οι εκπομπές ούτε όλος αυτός ο πανικός. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική. Αν κάτι δεν μου αρέσει, το αλλάζω».

ΠΗΓΗ: Star

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011, 13:31