Η Vanessa Paradis έκοψε τα μαλλιά της και τα έβαψε καστανά, αλλάζοντας τελείως το look που είχε όταν ήταν μαζί με τον Johnny Depp. Η είδηση περί αρραβώνα του πρώην της με την κουκλάρα Amber Heard ίσως να την οδήγησε κατευθείαν στο κομμωτήριο!

Η γαλλίδα ηθοποιός φωτογραφήθηκε σε μια βόλτα της στο Λος Άντζελες με τον στιλίστα και κομμωτή της John Nollet με κοντοκουρεμένο, καστανό μαλλί ενώ φαινόταν πολύ ευτυχισμένη και ήρεμη. Μπορεί όσο είχε μακριά, ξανθιά μαλλιά να ήταν πιο εντυπωσιακή όμως με το νέο της look είναι πολύ πιο κομψή και εμπνέει το σοφιστικέ στιλ που έχουν οι Γαλλίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 41χρονη Vanessa δεν είχε παντρευτεί ποτέ τον Johnny Depp αλλά ήταν μαζί για 14 χρόνια και έχουν μαζί 2 παιδιά, οπότε η απόφαση του ηθοποιού να παντρευτεί την Amber σίγουρα θα επηρεάσει και τη δική της καθημερινότητα με τα παιδιά της, τον 11χρονο Jack και την 14χρονη Lily Rose. Η Vanessa πάντως αυτή την περίοδο ζει στο Λος Άντζελες με τα παιδιά σε ένα πανάκριβο σπίτι που της αγόρασε ο Depp ενώ ταξιδεύει συχνά και στο Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης