Καλυβάτσης - Ψυχράμη: Παντρεύονται;

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 12:38
Καλυβάτσης - Ψυχράμη: Παντρεύονται;
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou» μίλησαν για το ενδεχόμενο να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η σύντροφός του, Αντιγόνη Ψυχράμη.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της συντρόφου του; «Όχι, έχει μεγαλύτερους από εμένα, πιστέψτε με. Αλλά θα τους ανακαλύψω» δήλωσε γελώντας. Θέλουν να παντρευτούν σύντομα; «Ωραία! Κάτι άλλο έχουμε να πούμε; Τώρα με την κρίση, ναι! Όπου να’ ναι!» είπε αστειευόμενος και πρόσθεσε: «Πρέπει να παντρευτούμε όλοι, να κάνουμε πολλά παιδιά, για να ξαναπάρουμε την Ελλάδα πίσω». Και συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση αν θέλει να κάνει πολιτικό γάμο: «Πολιτικό δεν κάνω με τίποτα. Θρησκευτικό με ανατριχιάζει. Το στρατιωτικό έμεινε, αλλά δεν τα πάω καλά ούτε με αυτή την εξουσία».

Από την πλευρά της, η Αντιγόνη Ψυχράμη τόνισε: «Μα, γιατί να παντρευτώ; Είμαι πολύ μικρή ακόμα για να παντρευτώ. Δεν θέλω γάμους», αποκαλύπτοντας πως είναι μόνο 24 χρόνων. Θα ήθελε η σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση να καταλήξει κάποια στιγμή σε γάμο; «Εγώ κοιτάω το τώρα. Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένη, περνάω μια χαρά. Δεν σκέφτομαι τώρα το μέλλον και τι θα γίνει» είπε και πρόσθεσε πως οι γονείς της έχουν γνωρίσει τον σύντροφό της και πως έχουν καλή εντύπωση για εκείνον.

ΠΗΓΗ: Yupi

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, 12:54