Λίγες ώρες πριν το τρίτο live του «Greek Idol», ο κριτής Κώστας Καπετανίδης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά».

O Κώστας Καπετανίδης ανέφερε πως και η περσινή παίκτρια Νικόλ, η οποία έφτασε στον τελικό, δεν φαινόταν από την αρχή ότι θα εξελισσόταν έτσι. «Έχει ανέβει ο πήχης από πέρυσι και περιμένω να δω περισσότερα από αυτούς. Όλα τα παιδιά τα αγαπάω και θέλω να πάνε καλά, αλλά δεν θέλω να χαϊδεύω αυτιά. Το ίδιο κάνουν και οι τηλεθεατές, δηλαδή σήμερα το βράδυ κάποιος θα φύγει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κριτική που έχει ασκήσει στους συμμετέχοντες, δηλώνει: «Δεν έχω μετανιώσει για κάτι ως τώρα αλλά επειδή εκεί δεν έχουμε τόσο καλό ήχο, λόγω της φασαρίας του κόσμου, μπορεί να το δω την άλλη μέρα στην τηλεόραση και να πω πως η φωνή δεν ήταν τόσο καλή όσο νόμιζα στο live».

Όσο για τη σχέση του με τη Ρούλα Κορομηλά, ο Κώστας Καπετανίδης δήλωσε: «Οι σχέσεις μου με τη Ρούλα είναι τυπικές. Δεν έχουμε βγει ποτέ έξω. Δεν είμαστε κολλητοί φίλοι».

Η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε: «Καλύτερες σχέσεις έχεις με τη Ρούλα ή με τον Πέτρο Κωστόπουλο;» Και ο κριτής απέφυγε να απαντήσει χαμογελώντας.

Πηγή: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Κώστας Καπετανίδης: «Δεν έχω απωθημένα με τα παιδιά»
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 24 Απριλίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης