Φαίνεται πως ο Cristiano Ronaldo έχει πάρει σοβαρά το ρόλο του πατέρα καθώς όπως δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα Marca αλλάζει πάνες στο μωρό που έχει αποκτήσει εκτός γάμου με μια 20χρονη.

Την εικόνα ενός από τους πιο sexy ποδοσφαιριστές καταρρίπτει με τη συγκεκριμένη δήλωση ο Cristiano καθώς δε δίστασε να παραδεχτεί πως προσπαθεί να είναι σωστός στα… γονεϊκά του καθήκοντα. Δε δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως θα ήθελε πολύ ο γιος του να ακολουθήσει τα χνάρια του στο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα διαφορετικό είδος ευθύνης και χαίρομαι που τα πράγματα πάνε καλά σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Εννοείται πως αλλάζω πάνες! Εντάξει, μπορεί να μην είναι και ό,τι πιο ευχάριστο, αλλά το κάνω. Θα ήθελα να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά θα δούμε τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Η ταυτότητα της μητέρας παραμένει άγνωστη ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια 20χρονη Βρετανίδα φοιτήτρια η οποία έλαβε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10 εκατομμυρίων λιρών για να μην έχει κανένα δικαίωμα στο παιδί που γέννησε.



ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης