«Τυχαίο γεγονός» χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τα όσα έζησαν μπροστά στα μάτια τους. Οι παρουσιαστές του Mega μίλησαν για το σοκ που υπέστησαν βλέποντας το αυτοκίνητό τους τυλιγμένο στις φλόγες έξω από το σπίτι τους.

«Είναι ένα τυχαίο γεγονός. Όντως, έκαψαν το αυτοκίνητό μας τη Κυριακή το βράδυ. Σοκαριστήκαμε, δεν θέλουμε να συμβεί σε κανέναν», δήλωσε ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής, επιβεβαιώνοντας την είδηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λιγομίλητη και χαμογελαστή, η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, ενώ σημείωσε πως είναι λίγο σοκαρισμένοι.

Το ζευγάρι, κατανοώντας το ενδιαφέρον του κόσμου για την περιπέτειά του, προχώρησε σε δηλώσεις σε μια προσπάθειά του να βάλει τελεία στο θέμα και να συνεχίσει με ηρεμία τη ζωή του. Εξάλλου, η κατάσταση της Φαίης επιβάλλει γαλήνη και ησυχία.

«Θέλω να σεβαστείτε ότι είμαστε σε διαφορετική φάση της ζωής μας. Είναι κάτι που πραγματικά μας έχει συμβεί και μας έχει σοκάρει. Ευτυχώς, είμαστε πολύ καλά στην υγεία μας, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο και σας για το μεγάλο ενδιαφέρον και από εκεί και πέρα, θέλουμε ηρεμία. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας κλείνοντας το θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης: Έκαψαν το αυτοκίνητο των Λιάγκα-Σκορδά
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης