Ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο οποίος την περσινή σεζόν συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Άννα Λιβαθυνού και την εκπομπή «TV Weekend», μίλησε για την πάλαι ποτέ βασίλισσα της πρωινής ζώνης, έκανε τις προβλέψεις του για τη φετινή σεζόν και αξήγησε γιατί δεν μπορεί πλέον να παρακολουθήσει «Καφέ με την Ελένη».

«Είναι μία από τα ίδια», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή. Βλέπω το ίδιο σκηνικό, με άλλο χρώμα φόντου. Ανησυχώ πολύ ότι τώρα που θα αρχίσει το πρωινό του MEGA, η Ελένη θα έχει πρόβλημα. Πρέπει να αλλάξει concept και περιεχόμενο εκπομπής. Αυτές οι εκπομπές έχουν πια ξεπεραστεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την πολυσυζητημένη προσωπική ζωή της παρουσιάστριας, ανέφερε: «Αυτές οι φωτογραφίες πώς βγαίνουν; Τυχαία βγαίνουν; Δεν γνωρίζω. Βρίσκομαι σε ένα σημείο των Αθηνών, πχ. στο Σούνιο. Ποιος με φωτογράφισε; Συνήθως πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης, πριν αρχίσει η εκπομπή ή και όταν αρχίσει, επιδιώκουν να γίνονται διάφορες φωτογραφήσεις ή παρουσιάσεις στα περιοδικά, και να γίνει “ντόρος” και να διαφημιστεί η εκπομπή τους. Πέρυσι είδα ότι, και δικαιολογημένα, δεν ήταν σε ευχάριστη ψυχολογική κατάσταση για αρκετό διάστημα. Κάποιες στιγμές ανέβασε τα νούμερα, αλλά τις περισσότερες τα έριξε».

Τι θέλει να πει ο κύριος Βιντιάδης; Η «εθνική» μας παρουσιάστρια πούλησε τις φωτογραφίες της για να έχει τηλεθέαση;

Έκλεισε κάνοντας την πρόβλεψή για τη φετινή σεζόν: «Δεν την έχω δει αγχωμένη. Μόλις αρχίσει το πρωινό του Mega και δει ότι επηρεάζονται τα νούμερά της, ίσως να αγχωθεί. Θα επηρεαστεί πολύ. Είμαι σίγουρος. Την Ελένη την ενδιαφέρει η πρωτιά. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχει πρωτιά και ότι δεν θα είναι ούτε δεύτερη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Οι συνήθειες δεν αλλάζουν
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης