Νυφούλα η Καγιά

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010, 11:58
Νυφούλα η Καγιά
Χωρίς υπερβολές και περιττές πολυτέλειες σκοπεύουν να παντρευτούν η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης, αύριο Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (08/10) στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, αδελφής του μέλλοντα συζύγου της για την τελευταία πρόβα του νυφικού, που φημολογείται πως θα είναι πολύ απλό και θα θυμίζει φόρεμα.

«Ήρθαμε να ευχαριστήσουμε τις μοδίστρες και τον κόσμο που εργάστηκε για εμάς τελευταία στιγμή. Οι πρόβες; Έγιναν κάτι νύχτες, κάτι μέρες που δεν δούλευα, σε τέτοιο στιλ πάντως», είπε χαρακτηριστικά.
Η Βίκυ Καγιά κέρασε ξεροτήγανα, τόσο το προσωπικό του ατελιέ, όσο και τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν έξω από τον χώρο, δίνοντας μια παραδοσιακή νότα στην ημέρα.

«Είμαστε από την Κρήτη και γι’ αυτό φτιάξαμε και ξεροτήγανα. Εμένα το όνειρό μου ήταν να παντρευτώ στα Χανιά αλλά επειδή χάσαμε τον παππού πρόσφατα, αυτό δεν γινόταν. Είναι και αυτός ένας από τους λόγους που τα κάνουμε όλα πολύ μαζεμένα και πολύ οικογενειακά. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι πολύ χαμηλών τόνων και αυτή τη συγκεκριμένη και ιερή ημέρα θελήσαμε να την απολαύσουμε πολύ κλειστά με τις οικογένειές μας μόνο και το Δεκέμβριο θα κάνουμε ένα πάρτι στο οποίο θα είστε όλοι καλεσμένοι», δήλωσε η το μοντέλο-παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια του Next Top Model αποκάλυψε ότι δεν έγινε πρόταση γάμου. «Αστραπιαία είπαμε το κάνουμε; Το κάνουμε. Δεν έγινε πρόταση γάμου γιατί θα γελούσα!».

«Χαίρομαι πολύ για την Βίκυ και δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι κακιά πεθερά με τίποτα», δήλωσε η μητέρα του Νίκου Κριθαριώτη, Μπέτυ.

Η Βίκυ Καγιά διέψευσε για μία ακόμη φορά τις φήμες που την θέλουν έγκυο, ωστόσο δεν έκρυψε την επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια και μάλιστα στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης: Παντρεύεται η Βίκυ Καγιά
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010, 12:00