Στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς για τα κιλά που έχασε κάνοντας δίαιτα αλλά και χορό, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να αποκτήσει κάποια στιγμή τη δική του οικογένεια.

«Δεν είμαι σίγουρος αν η σωστή λέξη για μένα τώρα είναι “fit”, γιατί αυτό το λες, όταν κάνεις και γυμναστική. Είμαι πιο πολύ της διατροφής τώρα πια και μου αρέσει ο χορός» είπε ο παρουσιαστής του «Δέστε τους», ενώ αποκάλυψε ότι συνολικά έχει χάσει 20 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος της «Πρωινής Μελέτης» τον ρώτησε αν είναι ερωτευμένος. «Τα καταφέρνω!» απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας δήλωσε:

«Γενικά, είναι δύσκολο. Δηλαδή, οι σχέσεις είναι δύσκολες. Το να κάνεις ένα παιδί δεν είναι απλό. Βρήκες τη γυναίκα, τα συζητήσατε, τα βρήκατε, αγαπιέστε κιόλας, και λες “να κάνουμε ένα παιδί”. Δεν είναι τόσο εύκολο! Επειδή πάω και σε ψυχολόγο εδώ και μερικούς μήνες, το σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ, γιατί, αν δεν είσαι εσύ καλά, πώς θα είναι το παιδί; Δεν είναι σκυλί, για να το αφήσεις μετά κάπου. Είναι παιδί, οπότε δεν είναι “άντε να το κάνουμε, για να φωτογραφηθούμε σε ένα εξώφυλλο”».

ΠΗΓΗ: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης