Πετρετζίκης: Τώρα πια δεν τρώει... χυλόπιτες

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011, 08:52
Πετρετζίκης: Τώρα πια δεν τρώει... χυλόπιτες
Ο πρώτος Έλληνας «Master Chef» Άκης Πετρετζίκης μίλησε στο περιοδικό «ΒήμαMen» για τη δημοσιότητα που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, για την επαγγελματική του πορεία και όσα θέλει να κάνει από εδώ και πέρα, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Αναφερόμενος στη δημοσιότητα που του χάρισε ο διαγωνισμός μαγειρικής του «Mega», είπε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή τρομοκρατήθηκα. Ένιωσα φόβο μέσα σε αυτό το σκηνικό, το οποίο ήταν πολύ μακριά από εμένα και το στιλ της ζωής μου. Ο μικρόκοσμός μου επικεντρωνόταν στις γεύσεις, στα χρώματα, στις μυρωδιές της κουζίνας. Τελικά όμως συνήθισα την αλλαγή που μου απέφερε η δημοσιότητα της τηλεόρασης και νιώθω μια χαρά. Είναι ωραία να σε αγαπούν».

Όσο για την καριέρα του και αυτά που επιθυμεί να κάνει από εδώ και πέρα, αποκάλυψε: «Πιστεύω πως η δημοσιότητα- αν βέβαια την αξιοποιήσεις σωστά- ανοίγει πόρτες. Δεν θέλω να κάνω αποκλειστικά και μόνο καριέρα στην τηλεόραση. Έστω και αν αυτήν την στιγμή απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στο “Πρωινό mou”. Επιθυμία μου είναι να δουλέψω σε ένα καλό εστιατόριο. Οι προτάσεις που μου έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν με ικανοποιούν. Είμαι αισιόδοξος και έτοιμος για το καλύτερο».

Ο Άκης αναφέρθηκε και στο ρίσκο που πήρε για να μπει στον διαγωνισμό: «Ρισκάρισα απίστευτα όταν άφησα μία στρωμένη δουλειά στο Λονδίνο για να έρθω στην Ελλάδα με σκοπό να συμμετάσχω στο “Master Chef”. Τελικά δεν έχασα. Στην ζωή μου πάντα με καθοδηγεί το ένστικτο. Λογική έτσι και αλλιώς στις μέρες μας δεν υπάρχει».

Όσον αφορά τις κατακτήσεις του στις γυναίκες μετά το παιχνίδι; Οι μετοχές του Άκη φαίνεται πως αυξήθηκαν κατακόρυφα: «Στο παρελθόν οι γυναίκες μου έριχναν χυλόπιτες. Απορούσα και εγώ με τις αποτυχίες μου στις γυναίκες. Τώρα ok, υπάρχει έντονη κινητικότητα. Στα κοριτσάκια αρέσει η δημοσιότητα. Εγώ όμως είμαι πολύ συγκρατημένος. Μου αρέσουν μόνο οι μελαχρινές».

Διαβάστε επίσης: Άκης Πετρετζίκης: Θέλει την αναγνώριση των κόπων του
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011, 08:52