Ο επιτυχημένος τραγουδιστής έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του και κανείς δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για την μεγαλύτερη αδελφή του, τη Μελίνα. Ο Μιχάλης λατρεύει την αδερφή του και είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο από κανέναν.

Η Μελίνα ΧατζηγιάννηΕκείνη γνώρισε πρώτη τη Ζέτα Μακρυπούλια, αφού γι’ αυτόν η γνώμη της μετράει όσο κανενός άλλου. Η Μελίνα είναι γνωστή στην Κύπρο από τις προσωπικές δραστηριότητες, καθώς άτυπα εκείνη εκτελεί ακόμα και χρέη μάνατζερ του δημοφιλούς τραγουδιστή. Οργανώνει τις συναυλίες του και τον συμβουλεύει πώς να αποφεύγει κακοτοπιές. Οταν ο Μιχάλης βρεθεί στην Κύπρο, είναι η καλύτερή του να πηγαίνει μαζί της βόλτες, όπως όταν ήταν παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μελίνα Χατζηγιάννη ξεκίνησε με σπουδές στην υποκριτική και διέπρεψε σε παραστάσεις στην Κύπρο, αλλά αργότερα εγκατέλειψε το θέατρο για να ασχοληθεί με την άλλη μεγάλη της αγάπη, την εκπαίδευση. Την κέρδισε η φιλολογία, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Espresso».

Η Μελίνα χάρηκε πολύ όταν γνώρισε τη σύντροφο του αδελφού της, τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ήταν αμοιβαίο συναίσθημα που εξελίχθηκε σε στενή φιλία. Ζέτα και Μελίνα μιλούν ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο, γιατί εκτός από τον Μιχάλη τούς συνδέει και η υποκριτική. Αναμφισβήτητα η Ζέτα έχει πολλά να μάθει από τη Μελίνα, γιατί είναι πολύ καλή δασκάλα και στην πρώτη των τεχνών.

Διαβάστε επίσης: Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Μετά τον έρωτα και… συνεργασία!
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης