«Πιστός» ο Νικολά Σαρκοζί

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010, 20:29
«Πιστός» ο Νικολά Σαρκοζί
Την απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύζυγο της, Νικολά Σαρκοζί, εξέφρασε η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, η οποία δήλωσε ότι ο Γάλλος πρόεδρος δε θα την απατούσε ποτέ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το γάμο τους ως ένα «αληθινό παραμύθι».

Οι δηλώσεις της Κάρλα Μπρούνι έγιναν στο βρετανικό κανάλι Sky News, διαψεύδοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες και ήθελαν το προεδρικό ζεύγος να διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις.«Ω ναι, πολύ. Δε θα είχε ποτέ εξωσυζυγικούς δεσμούς. Και έχετε δει ποτέ φωτογραφία του, που να δείχνει ότι έχει δεσμούς;» δήλωσε η Κάρλα Μπρούνι, απαντώντας σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε αν εμπιστεύεται το Νικολά Σαρκοζί.

Ερωτηθείσα, αν πιστεύει ότι ο γάμος της «θα διαρκέσει για πάντα», η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί δίστασε για λίγο, αλλά απάντησε: «Πιστεύω ότι ο γάμος μας θα κρατήσει για πάντα, αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Ελπίζω να είναι για πάντα, αυτή είναι η ελπίδα μου, αλλά μπορεί να έχουμε πεθάνει μέχρι αύριο. Δεν ήμουν ποτέ παντρεμένη, οπότε πιστεύω ότι η μονογαμία έχει να κάνει με το γάμο, σωστά;», πρόσθεσε το πρώην supermodel, υπενθυμίζοντας ότι ο Νικολά Σαρκοζί είναι ο πρώτος της σύζυγος.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010, 21:35