Πού κοιτάνε… οι διάσημοι από μωρά παιδιά;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2009, 17:29
Πού κοιτάνε… οι διάσημοι από μωρά παιδιά;
Απάντηση: Όπου και οι υπόλοιποι!

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε ότι, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, οι άνδρες ξοδεύουν κατά μέσο όρο έναν ολόκληρο χρόνο από τη ζωή τους στο να «θαυμάζουν» με τα μάτια τους τις γυναίκες, ή όπως έχει επικρατήσει ελληνιστί… στο «οφθαλμόμουτρο».
 
Στο ίδιο «τσουβάλι» λοιπόν μπαίνουν και οι διάσημοι και περιζήτητοι άνδρες, που δεν ξεφεύγουν από τον γενικό… κανόνα που θέλει τα αρσενικά να δράττονται κάθε ευκαιρίας να «φλερτάρουν» με τα μάτια μια γυναίκα.
 
Μερικές φορές, όμως, οι άντρες το παρακάνουν λιγάκι. Και οι διάσημοι δεν ξεφεύγουν ούτε από αυτόν τον κανόνα!"Περνάς στον επόμενο γύρο" φαίνεται να λέει ο γνωστός κριτής τηλεοπτικών εκπομπών δυαγωνισμού ταλέντων, Simon CowellΟ Mick Jagger "χαίρεται" πολύ που γνώρισε την Dita Von Teese... και όχι μόνο αυτήν...Ο ηθοποιός Josh Duhamel πρβληματίζεται για το... χάσμα των γενεών!Ο γιός του Paul MacCartney, James, προσέχει σαν (ή μήπως... με) τα μάτια του την ηθοποιό Thandie Newton!Η Nancy Del Olio έχει φανατικούς θαυμαστές... του κολιέ της!Πολύ αδύναμος για να μην κοιτάξει... την Halle Berry ο Bruce Willis..."Ωραία... ζώνη" μοιάζει να σκέφτεται ο γνωστός κωμικός τηλεπαρουσαστής Jay Leno, όταν υποδέχτηκε στην εκπομπή του την Karolina Kurkova.Ο διάσημος ηθοποιός Mathew McConaghey κρατάει γερά την Camila Alves μην... του την πάρει ο άερας!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2009, 17:29